Čas za branje: posebna ponudba za knjigo Usodna Strast 2

Jesenski in zimski meseci so kot nalašč za prebiranje knjig. Še toliko bolj v zdajšnjih časih, ko tudi avtomobilskih dirk ni. Podoživite duh dirkaškega športa tudi s posebno ponudbo knjige Usodna Strast 2 – naj vam z njo čas do ponovne obuditve avtomobilskega športa v svetu in doma mine hitreje.

Letos novembra in decembra mineva osem let od izdaje prve knjige Usodna Strast. Leta 2018 je sledilo še njeno drugo nadaljevanje. Izdal sem jo ob 40-letnici relija Saturnus, tudi vsebinsko pa je bila usmerjena predvsem v zgodbe in pripovedi iz področja avtomobilskega športa v Sloveniji.

“Zakaj toliko dati in tako malo materialnega prejeti? Zapraviti denar, biti neprespan, utrjnen, zbit do zadnje kosti? Potem pa zmagaš, uresničiš sanje in srkneš šampanjec. Potem ti je vse jasno. Zato, ker si živ in ker imaš rad življenje. Lov za osebno srečo in zadovoljstvom. Zato je tudi tako težko nehati, razumete?

Knjiga Usodna Strast 2 je do konca leta 2020 na voljo po ceni 20 EUR, mogoči pa so tudi dodatni popusti ob naročilu večjih količin knjig.

Naročila: gregor@grp.si

You May Also Like

WRC “selfiji”: Ok, hvala za pogovor, lahko še eno fotko?

Življenje s strastjo: pišem že 20 let in izidem (skoraj) vsak dan

Letos ne bom pisal! Ha, in že nastaja nova biografija – Valter Bonča.

Eno leto z biografijo Andreja Jereba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *